mandag 11. oktober 2010

NOVELLE SKRIVING

I det jeg kjente øynene sige sakte igjen hørte jeg to stemmer bak meg som skar gjennom bussen og inn i øret mitt. Flott tenkte jeg, de skurrende, gnålende stemmene til to eldre damer som skravler var akkurat det jeg trengte. Jeg prøvde og stenge lydene ute, men hver gang jeg tenkte på noe annet kunne jeg høre stemmene i det fjerne, krype seg nærmere og nærmere hjernen min. Lydene ble bare høyere og høyere og til slutt slukte de tankene mine hele. Det var som om de prøvde å få hodet mitt til og eksplodere.  Alt jeg trengte var fem minutters stillhet etter en utrolig lang og slitsom dag, men neida..

SEKSORDSNOVELLE

Ble med flyttelasset, men samtidig glemt.

torsdag 7. oktober 2010

ROMEO OG JULIE

Kjære Romeo!
Jeg har nettopp snakket med Julie. Foreldrene hennes tvinger henne til å gifte seg med Grev Paris, og det allerede på torsdag. Hun er helt fra seg, hun elsker deg sterkt at hun er villig til å ta sitt eget liv for å være med deg! Men slapp av, vi skal ikke la det skje. Onsdag kveld skal Julie drikke en sovedrikk, i 42 timer kommer hun til å virke dø. Alle leddene i kroppen hennes vil bli stive, huden hennes blir kald, ansiktet hvit og livløst og verken pust eller puls vil røpe at hun fortsatt lever. Når dagen kommer vil de finne henne liggende i sengen, erklære henne død, og ta henne med til kirken. Planen er som følger, at når hun våkner igjen, på fredag, skal du være her, du skal ta henne med deg ut av Verona for alltid. Du må snike deg inn i byen om natten, pass på så ingen ser deg! Hvis alt går etter planen vil ingen vil få vite at Julie fortsatt lever, og dere kan starte et nytt liv en annen plass. Håper alt går bra Romeo, jeg skal be for dere hver kveld!

Hilsen Lorentzo!

mandag 4. oktober 2010

WILLIAM SHAKESPEARE

WILLIAM
året var 1564
og 26 april ble han døpt
en poetiker skulle spire
og lyrikk og poetikk ble verden møtt

verdens mest fremragende dramatiker
blir han kalt
og av alle diktere er det han vi liker
og nå får du han anbefalt
SHAKESPEARE

torsdag 23. september 2010

BLOGGOPPGAVE

Internett kan først og fremst brukes på en datamaskin. Det er noe som kobler oss sammen med andre personer i verden. Du kan være på internett på din datamaskin og snakke med andre på som er på internett samtidig. Du kan også sende mail til noen. Mail fungerer på nesten samme måte som et brev, du skriver mailen på datamaskinen og trykker send. Da blir mailen lagret på internett og kommer frem til personen med en gang den logger seg på internett. Hvis personen er på internett når du sender mailen vil den komme fram kun i løpet av få sekunder, og mottaker kan svare ved og sende en mail tilbake.

På internett kan man også gå inn og lese nyheter. Dette er akuratt som en avis bare at den ligger på internett. her kan du lese de nyeste nyhetene før de kommer på trykk i avisen. nå bruker nesten alle internett og man kan nok si at vi har blit avhengige av det.

BANANEN

En banan er en frukt som vokser på trær, den er gul og buet. En banan inneholder masse proteiner og 90 kalorier. Bananene har fulgt menneskene på hele sin utviklingsreise fra ape til menneske. Mange tror at bananen er skyld i menneskets utvikling.